Gym Assistent Manager Tilburg

Ben jij een dromenjager? Wil jij het beste uit jezelf halen en heb je als droom om zo veel mogelijk te leren? Sta jij voor het behalen van doelen met een enthousiast en gezellig team? Dan ben jij aan het juiste adres bij onze warme BigFamily! 

Wat ga je doen als Gym assistent manager?

Jij vindt het belangrijk dat alle neuzen in je team dezelfde kant op staan, dat alle regels na worden geleefd en dat ieder teamlid zijn eigen verantwoordelijkheid draagt. Je wil dat iedereen het naar zijn zin heeft en bent daarom het tweede aanspreekpunt na de Gym Manager in de BigGym. Daarnaast beschik jij over de benodigde kennis om te zorgen dat de BigGym op rolletjes loopt. Je bent goed in het behouden van overzicht, het coachen van je team en het volgen van de regels. Ook vind jij het behalen van de gestelde targets ontzettend belangrijk. Deze worden afgestemd met het hoofdkantoor.

 

Wij vragen

Goed communiceren is jouw tweede natuur en je kunt flexibel handelen. Aangezien je zelf een gediplomeerde fitnessinstructeur bent, kun je ook circuits en buikspierkwartier verzorgen. Je beschikt daarnaast over een diploma in de richting van Sport, Management en Ondernemen of een gelijksoortige opleiding.

Verder ben je:

  • Een teamplayer die er voor zorgt dat het personeel tevreden is, maar alle regels nog steeds worden nageleefd?
  • Sportief en leef jij er voor om te zorgen dat de doelen behaald worden van zowel jezelf, het personeel als de klanten?
  • Een persoon die goed het overzicht kan behouden en flexibel kan handelen?

Wij beloven

  • Gratis sporten in al onze BigGym vestigingen
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime (40 uur per week) contract
  • Diensten van 8 uur per dag, verdeeld over 5 dagen per week
  • Een salaris van €2570,15 bruto per maand (21 jaar en ouder)
  • Een baan bij de hipste sportschool van Nederland

Deel deze vacature

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om te beginnen? Dan ontvangen wij graag jouw CV met daarin een recente foto en een motivatiebrief waarom jij onze nieuwe collega in de BigFamily zou moeten worden. Reageren op deze vacature kan door op onderstaande knop te drukken.