Huisregels

Toegang tot BigGym

De minimale leeftijd voor fitness bij BigGym fitnesszaal is 14 jaar. Voor kinderen van 5 tot en met 13 hebben wij de groepslessen Boxing Kids.  Door het scannen van de QR-code bij de balie met de BigGym app word je toegelaten tot BigGym.

Roken/consumpties

Het is niet toegestaan te roken en alcohol/drugs te gebruiken binnen BigGym. Het consumeren van meegenomen etenswaren is niet toegestaan. In de trainingszalen mag uitsluitend een bidon, gevuld met water of sportdrank worden gebruikt.

Spierversterkende/stimulerende middelen

Het gebruik c.q. de handel van spierversterkende en/of stimulerende middelen is niet toegestaan. Al bij enige verdenking op het gebruik van illegale spierversterkende en/of stimulerende middelen wordt de toegang direct ontzegd, zonder restitutie van de membership kosten.

Handdoek

Het gebruik van een schone handdoek tijdens de training is verplicht!

Sportschoenen

In de fitnessruimte dient men sportschoenen te gebruiken.

Sportkleding

Het dragen van voorgeschreven sportkleding is verplicht. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Voor heren zijn shirts met korte of lange mouw en/of nette haltershirts verplicht. In de trainingsruimte dient men binnenschoenen en schone, correcte sportkleding te dragen. Het dragen van kleding met aanstootgevende tekst is ook niet toegestaan. Het dragen van kleding met daarop reclame van bedrijven en/of concurrerende bedrijven/instanties is niet toegestaan. Men volgt altijd de kledingaanwijzingen van het BigGym personeel op.

Mobiele telefoon

Bellen met de mobiele telefoon is niet toegestaan tijdens het trainen. Iedere andere vorm van gebruik is toegestaan mits daardoor de apparaten niet langer bezet worden gehouden dan nodig.

Magnesium

Het is niet toegestaan om magnesium poeder of vloeibare magnesium te gebruiken in de fitnessruimte.

Parkeren

Bij het parkeren en lopen in en om het pand en in de nabije omgeving mag geen overlast worden veroorzaakt voor omliggende woningen. Let goed op waar wel en niet geparkeerd mag worden. Fietsen mogen uitsluitend gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling.

Fitnessruimte

Na gebruik van een apparaat dient deze gereinigd te worden met je handdoek of met daarvoor bestemd papier. Gewichten en andere trainingsattributen dienen na gebruik rustig te worden terug gelegd. Men dient de andere gasten altijd met respect te behandelen en niet lastig te vallen.

Boxring

De boksring (maar ook de rest van de fitnessruimte) is uitsluitend voor PT doeleinde. Het gebruik van de boksring of de fitnessruimte om partijen te vechten is ten strengste verboden.

Lockers

Het is aan te raden om waardevolle spullen tijdens de training in een gratis locker op te bergen. Het is niet toegestaan tassen, jassen of andere kledingstukken mee te nemen in de trainingsruimten. Deze dienen te worden achtergelaten in de daarvoor bestemde gratis lockers. Na sluitingstijd worden alle lockers opengemaakt voor de schoonmaak. Je kunt geen aanspraak maken op gebruik van een locker na sluitingstijd. De kosten van een BigGym cijferslotje zijn eenmalig €8,00 euro. Het gebruik van een eigen slotje is niet toegestaan.

Diefstal

BigGym is te allen tijde niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van een member. Tevens zullen wij na constatering van het moedwillig schade aanbrengen bij BigGym of bij diefstal direct aangifte doen bij de politie.

BigGym behoudt zich het recht voor om de huisregels te wijzigen.