Groupclass
BOOTY

Droom jij van sterke glutes? Dan wordt het hoog tijd om te Booty builden bij BigGym! Op swingende muziek en onder begeleiding van een instructeur focus jij je een uur lang op je billen en benen. Intensief, maar super leuk. 

Wat is Booty

De BigGym Booty groupclass is een intensieve en gerichte workout die zich richt op het vormen en versterken van de bilspieren, ook wel bekend als de ‘booty’. Deze dynamische groepsles combineert verschillende oefeningen en technieken om de bilspieren effectief te targeten en te versterken, terwijl tegelijkertijd de algehele lichaamskracht en conditie worden verbeterd.

Wat je kunt verwachten

De les begint meestal met een energieke warming-up om de spieren op te warmen en de bloedsomloop te stimuleren. Vervolgens worden er een reeks gevarieerde en uitdagende oefeningen uitgevoerd die specifiek zijn ontworpen om de bilspieren te activeren en te versterken. Dit omvat onder andere squats, lunges, deadlifts, hip thrusts en verschillende soorten glute bridges.

Wat deze les extra leuk maakt, is de toevoeging van opzwepende muziek die je motiveert en energie geeft om door te gaan tijdens de workout. De positieve sfeer en de ondersteuning van mededeelnemers creëren een stimulerende omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Waarom is Booty effectief

Tijdens de BigGym Booty groupclass wordt de nadruk gelegd op correcte uitvoering en techniek om maximale resultaten te behalen en blessures te voorkomen. De instructeurs bieden aanpassingen en modificaties voor deelnemers van alle fitnessniveaus, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen en vooruitgang kan boeken.

Naast het vormen en versterken van de bilspieren, biedt de BigGym Booty groupclass ook voordelen zoals het verbeteren van de algehele lichaamskracht, het versterken van de core en het verbeteren van de stabiliteit en balans.

voor wie is de les geschikt

Of je nu je bilspieren wilt shapen, sterker wilt worden of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende workout, de BigGym Booty groupclass is de ideale keuze. Doe mee en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige workout die je booty zal laten branden!