Stage administratie

Ben jij spontaan, energiek en niet verlegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit is de juiste stage om zoveel mogelijk kennis op te doen die je kunt gebruiken na je studie. Onze BigFamily zal je warm ontvangen en helpen waar nodig. 

Wat ga je doen als Stagiair Administratie?

Je bent nu bezig met de studie MBO Secretarieel medewerkers/managementassistent en wil graag een hoop leren! Je hebt uitstekende kennis van Word, Excel en Outlook, zodat je goed je werk kunt doen. Je bent echt goed in het aanbrengen van structuur en daarom heb jij je prioriteiten altijd juist gesteld. Mensen beschrijven jou als volgt: Ondernemend, communicatief sterk, enthousiast, klantvriendelijk, multifunctioneel en doorzettingsvermogen! Daarom zul je ook de telefoon aannemen, afhandelen of doorzetten.

Jij bent één van de aanspreekpunten en zal jij dus één van de visitekaartjes voor ons bedrijf zijn. Het is dan ook een must dat je communicatief erg sterk bent aan de telefoon en je ook goed weet te beheersen. Je zult vragen van klanten bijstaan met duidelijk uitleg en/of advies. De functie die wij je bieden is afwisselend en breed. Ook lichte administratieve werkzaamheden maken deel uit van jouw takenpakket. We zijn daarom op zoek naar iemand die van vele markten thuis is, maar die ook bereid is om te leren. Daarin word je uiteraard op alle mogelijke manieren ondersteund door alle andere afdelingen bij ons op het hoofdkantoor.

Wij beloven

  • Gratis sporten in al onze BigGym vestigingen
  • Diensten van 8 uur per dag, Werktijden 08:45 uur tot 17:15 uur
  • Begeleiding bij jouw traject
  • Dagelijks een goed verzorgde lunch
  • en leuke ondernemende stage bij de snelst groeiende sportschool van Nederland

Erkend leerbedrijf

SBB erkend leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Er zijn afspraken gemaakt met SBB over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen.

SBB: www.s-bb.nl

Deel deze vacature

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om te beginnen? Dan ontvangen wij graag jouw CV met daarin een recente foto en een motivatiebrief waarom jij onze nieuwe collega in de BigFamily zou moeten worden. Reageren op deze vacature kan door op onderstaande knop te drukken.