Gym Medewerker Hengelo

Sta jij te trappelen om mensen zich de beste versie van zichzelf te laten voelen? Vind jij het leuk om mensen te motiveren, enthousiasmeren en te leren over fitness? Dan ben jij aan het juiste adres bij onze BigFamily! 

Wat ga je doen als Gym medewerker?

Jij weet als geen ander hoe je onze leden instructies kunt geven om beter te presteren. Aangezien je zelf gek bent op fitness weet je hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen. Naast de individuele begeleiding bieden wij ook groepslessen aan. Denk aan Boxing, Boxing Kids, BigCross, Bootcamp, Sixpack , Senior en HIIT.

Wij vragen

Jij bent altijd in voor een praatje en vindt opruimen ook geen probleem. Een gezellige omgeving om in te werken is net zo belangrijk als een schone omgeving en hier draag jij dan ook graag aan bij.

Verder ben je:

  • Een gediplomeerde fitnessinstructeur die de mensen aan het lachen maakt?
  • Een fitnessinstructeur die streeft naar het behalen van de doelen van onze klanten en daarbij altijd klantvriendelijk blijft?
  • De persoon die ervan houdt om voor grote groepen les te geven, waarbij elke les een nieuwe uitdaging is om mensen te laten zweten en lachen tegelijk!

Wij beloven

  • Gratis sporten in al onze BigGym vestigingen
  • Diensten van 4 of 8 uur per dag, verdeeld over 7 dagen per week
  • Een startsalaris vanaf €2389,44 bruto per maand op basis van een 40 uur contract (21 jaar en ouder)
  • Een baan bij de hipste sportschool van Nederland

Deel deze vacature

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om te beginnen? Dan ontvangen wij graag jouw CV met daarin een recente foto en een motivatiebrief waarom jij onze nieuwe collega in de BigFamily zou moeten worden. Reageren op deze vacature kan door op onderstaande knop te drukken.